Включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще

...
Включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Кайл Ричардс от Истинските домакини от Бевърли Хилс споделя достъпни основни неща за развлечения на открито

Включихме тези артикули, определени от Кайл Ричардс, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Кайл е заплатен представител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Почти всеки сезон на Истински домакини от Бевърли Хилс включва „ барбекю “, проведено от, като се изключи това, че в действителност в никакъв случай не е барбекю. Няма нищо инцидентно в събитията в задния й двор и печенето не постоянно се случва, само че има ли значение дали се случва същинско барбекю? Не, никога, защото Кайл дава всичко от себе си като хазаин и празненствата постоянно са наложителни за малкия екран за почитателите на Браво. 

„ Винаги има смешка за как постоянно споделям, че върша барбекю, хората идват тук, а аз не върша барбекю. Това е по този начин, тъй като в действителност е мъчно да се забавляваш с камерите и да жонглираш толкоз доста н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР